Juhannuspiknik – 23.6. 11 a.m. – Midsummer picnic

Hyvää juhannusta!

Huomiseksi on luvattu rankkasateita, joten ilmoitamme huomisaamuna, onko piknikkiä vai siirretäänko jonnekin elokuulle.

Happy Midsummer!

The weather forecast for tomorrow is heavy rain. We’ll take a look in the morning and will let you know tomorrow morning, if the picnic takes place or will be postponed
Juhannuspiknikki järjestetään entiseen tapaan Manly Damilla, poytä on viime vuodesta tuttu numero 22 alueella 3, ks. oheista karttaa. Juhannuksen vietto alkaa kello 11:stä eteenpäin. Tuo mukanasi omat eväät ja juomat, retkituolit tai -huopa. Meillä on nuotiopaikka ja gluteenitonta makkaraa myymme paikan päällä Suomi-Koulun hyväksi (tilaukset 17.6. tai spostitse). Autolla pääsee perille saakka, sisääntulo on King Streetilla, jonne johtaa Condamine Street, Manly Vale. Yleiskuvaa alueesta saa seuraavasta linkistä: http://www.warringah.nsw.gov.au/play/parks-gardens-and-reserves/manly-dam/picnic-areas

Our Midsummer Picnic takes place on Sunday the 23rd, at the same table no 22, picnic area 3, as last year. The celebrations start at 11 am. Please bring a picnic rug or camping chairs,  your own picnic food and drinks – gluten free sausages can be purchased in support of the Finnish School on site and barbecued on the wood fire (orders for sausages taken on the 17th or via email). The only vehicle access is through the King Street entrance (off Condamine Street, Manly Vale). This link gives more general information on the area: http://www.warringah.nsw.gov.au/play/parks-gardens-and-reserves/manly-dam/picnic-areas

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.