Ei Suomi-Koulua 14.10.2013 – No Finnish School on the 14th of October

WAU mitkä juhlat! Juhlimme tänään Suomi-Koulun 30-vuotista taivalta 200 hengen voimin. Nykyiset ja entiset oppilaat ja opettajat sekä Suomi-Koulun ystävät saapuivat paikalle sankoin joukoin. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!

Nyt hengähdetään hetki, ja Suomi-Koulu pidetään seuraavan kerran 21.10. iloisissa juhlatunnelmissa.

– – –

What a party! Today we celebrated Sydney Finnish School’s 30-year long journey with 200 guests. Current and former students and teachers, as well as many friends of the Finnish School joined in the celebration. And we had a great time!

Now it’s time for a well-deserved breather and the Finnish School continues on the 21st of October in a happy party mood.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.